Kontakt

Välkommen att kontakta oss, och kom gärna och besök oss på Rådhustorget

Kontakt

2T Design & Inredning AB

Rådhustorget, Kyrkbrogatan 7B

941 31 Piteå

Gunnar Forslund

gunnar.forslund@2tango.nu

070-551 77 22


Ingrid Forslund

ingrid.forslund@2tango.nu

070-335 99 50

Gunnar Forslund

Jag har jobbat med reklam och marknadskommunikation i mer än 25 år, främst som egen företagare med flera företagsetableringar de senaste 20 åren som t.ex. Reklam City, Piteå Dansar och Ler, North Bend Sweden och Helikopter Reklambyrå.

Mina arbetsområden i Tango är övergripande marknadsföring, projektledning, mediabearbetning, kampanjer och varumärkesstrategi. Jag även med inredning, planlösning och profilering.

E-post: gunnar.forslund@2tango.nu
Telefon: 070-551 77 22

Ingrid Forslund

Jag har jobbat närmare 20 år på H&M, främst som dekoratör med arbetsuppgifter som skyltning, kampanjer, varuexponering och invändig butiksplanering samt utbildning av personal om varupresentation, kampanjuppföljningar m.m.

Jag hade även förmånen att få resa med H&M för att bygga upp nya butiker både i Sverige och utomlands, bl.a. USA, där jag har samlat på mig mängder av information och specialkunskaper som gör mig unik i norra Sverige. Har även varit butikchef på H&M i Luleå.

Mina främsta arbetsområden i Tango är butiksplanering, merchandising, säljande exponering, belysning, färgsättning, dekoration, fönsterskyltning och invändig skyltning. Inom detaljhandel erbjuder vi även hjälp inför nyöppningar, säsongsstart, evenemang eller omexponering, allt efter kundens behov.

E-post: ingrid.forslund@2tango.nu
Telefon: 070-335 99 50

TANGO DESIGN & INREDNING, Kyrkbrogatan 7B, Rådhustorget Piteå      www.2tango.nu